DRIJFVERENPROFIEL

Heb je het gevoel dat je er niet alles uit haalt wat erin zit? Of ben je op zoek in welke richting jouw loopbaan zich moet ontwikkelen? Wil je inzicht in je echte drijfveren? Kies dan voor een gedrags- en drijfverenprofiel.

Opleiding

Overzicht

Herken jij je in een van onderstaande beschrijvingen? Dan zou het gedrags- en drijfverenprofiel jou wel eens verder kunnen brengen:

  • Je voelt dat je niet helemaal lekker in je vel zit, maar je weet niet waarom
  • Je ervaart dat je werk je meer energie kost dan dat het je opbrengt
  • Je wilt weten waar je nu echt energie van krijgt
  • Je wilt concreet advies hoe beter te functioneren in en buiten de klas
  • Je wilt concreet advies welke werkomgeving het beste bij jou past
  • Je krijgt feedback uit je omgeving dat je niet optimaal functioneert
  • Je bent nieuwsgierig naar jezelf en naar je talenten
  • Je houdt van een helder en duidelijk verhaal
  • Je vindt een coachingstraject om een of andere reden niet bij jou passen
  • Je doet liever een individuele training dan een training in groepsverband

Kies je voor het gedrags- en drijfverenprofiel, dan kom je alles te weten over je gedragsstijl, je drijfveren, je talenten en je ontwikkelpunten. Dit geeft heel veel inzicht in je gedrag en het ontstaan ervan. Daarmee ben je in staat effectiever te functioneren en jezelf verder te ontwikkelen.

 

 

 

 

Beschrijving

Soms is het nog te vroeg om meteen een coachingstraject te starten. Of je wil wel een training maar liever niet in groepsverband. Dan is het gedrags- en drijfverenprofiel een goed alternatief.

Na aanmelding ontvang je een persoonlijke code waarmee je op internet in een beveiligde omgeving twee vragenlijsten invult. Het invullen duurt maximaal 45 minuten en kun je overal, thuis of op werk, doen. Jouw antwoorden worden vertaald in een ruim 40 pagina’s tellend persoonlijk rapport. Dit rapport beschrijft je voorkeursgedragsstijl, je waarde voor de organisatie, communicatietips, je drijfveren, je kwaliteiten en valkuilen, je ideale werkomgeving en je sleutels tot motivatie. Het rapport is volledig geautomatiseerd: er is geen psycholoog of consultant die je antwoorden interpreteert en vertaalt naar tekst.

Nadat het rapport is gegenereerd krijg je een uitnodiging voor een individuele bespreking. In deze bespreking wordt het gehele rapport uitgebreid aan je toegelicht. Na afloop van de bespreking krijg je het rapport mee en ontvang je het rapport ook digitaal. Uiteraard is alles wat in de bespreking besproken wordt en de inhoud van het rapport vertrouwelijk: de informatie wordt alleen aan jou ter beschikking gesteld.

Na de bespreking kun je zelf aan de slag met het rapport en de gegeven mondelinge informatie. Dikwijls is dit voldoende om je vraag te beantwoorden, of juist om je vraag helder te krijgen. Indien gewenst kan er een vervolg aangevraagd worden om met het gedrags- en drijfverenprofiel concrete verbeteringen in het functioneren of concrete acties naar een volgende loopbaanstap te realiseren.

Ervaringen

Het gedrags- en drijfverenprofiel wordt geleverd door Sandra de Koning van het bureau KLEUR!. Zij werkt al meer dan 12 jaar met het gedrags- en drijfverenprofiel van TSI. Deze TSI-profielen zijn de meest uitgebreide, meest complete en meest accurate gedrags- en drijfverenprofielen die op dit moment voorhanden zijn. Meer dan 6 miljoen mensen ergens ter wereld hebben van deze profielen gebruik gemaakt, in meer dan 35 talen en in meer dan 90 landen. Sandra is volledig gecertificeerd om de complete gedrags- en drijfverenprofielen af te nemen en te bespreken en ze wordt jaarlijks bijgeschoold in de toepassing hiervan. De profielen worden door haar ingezet in het onderwijs, de gezondheidszorg, goede doelen organisaties en de dienstverlening. Daarnaast is Sandra zelf docent in het hoger onderwijs en geeft zij trainingen in de universitaire wereld.

Hieronder vind je een van de ervaringen van haar klanten met het gedrags-en drijfverenprofiel:

“Vooraf was er twijfel, omdat ik vaker dit soort trajecten meegemaakt had, zoals psychologische testen, assessments etc. en over het algemeen wordt aangegeven wat je niet kunt of niet beheerst. Wat is er dan anders? Je begint met het invullen van een vragenlijst en op basis van de antwoorden komen twee belangrijke zaken naar boven, enerzijds wordt aangeven WIE je bent en vooral WAT je drijfveren zijn en anderzijds en niet onbelangrijk HOE kom je over naar je omgeving. Als deze twee profielen niet overeenkomen dan haal je niet het maximale uit jezelf. Sandra weet dan met haar expertise jou het inzicht te geven hoe je weer in een modus terecht komt om het maximale uit jezelf te halen. Kortom ze helpt je om regisseur te worden over je eigen leven.”

 

 

Aanmelding

Indien je interesse hebt om een gedrags- en drijfverenprofiel af te nemen kun je een voorbeeldrapport opvragen of meteen een aanvraag doen.

Het gedrags- en drijfverenprofiel wordt gegeven als een individuele training. Dat betekent dat je kunt starten op elk moment dat het jou schikt. De training bestaat uit het ontvangen van de persoonlijke code, het invullen van de vragenlijst, thuis of op je werk, en één individuele bespreking van 1,5 à 2 uur. Deze bespreking vindt plaats in de regio Den Haag/Delft.

Klik hier om meer informatie aan te vragen over het profiel zelf, de kosten ervan én om je aan te melden!

Je kunt ook rechtstreeks contact opnemen met Sandra de Koning als volgt:

E-mail: contact@sandradekoning.nl

Telefoon: 06-51276401