Ik werk als leerkracht in het basisonderwijs. Mijn passie is om jou te coachen waardoor jij jezelf gaat zien op een manier die je nooit voor mogelijk hield.
Deze gebruikersaccount status is Approved

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Informatie
Vincent Vonk
coaching, coaching on the job, intervisie, kindercoaching, leerlingcoaching, telefonisch coaching, re-integratie 1e spoor
Betrouwbaar, Doelgericht, Eerlijk, Vriendelijk
divers, burn-out, relaties
ja
Coaching bij Vincent
Over mijn begeleiding

Toekomstgericht
Mijn manier van coachen is gericht op jouw toekomst. Samen gaan we op zoek naar wat jij wilt en naar wie jij wilt zijn. Jij ontdekt wat jouw visie op je leven is en welke geweldige resultaten daarbij horen.

Kennismaking
Tijdens het kennismakingsgesprek, bepaal jij of je een goed gevoel hebt bij mij en mijn manier van werken. Is er een 'klik', dan kunnen we verder. Mocht dat niet het geval zijn, dan reken ik voor dit gesprek geen kosten.

Nu en het verleden
We bekijken waar je tegenaan loopt en wat de reden is waarom je nog niet daar bent waar je wilt zijn. Een duidelijk beeld van het nu hoort daar bij. We bespreken wat jij doet in verschillende situaties en gaan op zoek naar wat wél werkt en wat niet. Op basis daarvan zul je nieuwe mogelijkheden ontdekken. Je leert een kant van jezelf kennen die je wellicht vergeten was.

Opdrachten
Tijdens de coaching krijg je opdrachten waardoor je meteen aan de slag gaat om te werken aan jouw visie en de bijbehorende doelen die jij daarbij ziet.
Mijn doel is om jou bewust te maken van jouw overtuigingen, de manier waarop je je gedraagt en welke stappen je kunt nemen om jouw leven te leven volgens jouw visie.

Je kunt met alle vragen bij mij terecht. Op elke vraag, hoe groot of hoe klein die ook mag lijken, heb jij een antwoord. Ik help je om jouw antwoorden te vinden.

Je kunt bij mij terecht als...
• je last hebt van “de dagelijkse sleur”;
• je je werk op de automatische piloot doet;
• je last hebt van stress;
• je het idee hebt dat je meer kunt dan je nu doet;
• je meer uit jouw leven wilt halen;
• je je relaties met andere mensen wilt verbeteren;

Credentials

• Registeropleiding Transformationeel Coach - Energía Positiva (2020 - Post HBO en CCA gecertificeerd)
• Registeropleiding Professional Coach (2009 - Post HBO gecertificeerd)