Coach Jennifer

Even voorstellen:  Ik ben coach en trainer voor volwassenen en kinderen van 8-12 jaar, Jennifer Hoogland-Alwart, 54 jaar.

Eigenschappen: Respect, aandacht voor mezelf en de ander, verbinden en motiveren

Onderwijservaring: Meer dan 30 jaar ervaring in het bedrijfsleven. Frisse blik op onderwijs!

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten.

Specialisaties: Persoonlijke effectiviteit door natuurlijk leiderschap, talentontwikkeling

“Ik geloof in mogelijkheden voor iedereen. Het is aan een ieder om die te zien (ontdekken) en iets hiermee te doen.”  Als coach bied ik jou warmte om deze reis te kunnen maken.


Bij mij kun je terecht met vragen over:
• Je verlangens onderzoeken (wat wil je anders doen?)

• Blokkades (Onrust, Angsten, Woede uitbarstingen) aanpakken
• Mentale kracht (je eigenwaarde) vergroten
• Kriebels (Er wil zich iets ontwikkelen. Iets anders willen doen maar geen daadkracht ervaren. Je kunt of durft het niet uit te spreken of te gaan doen. Je houdt je in.)


Werkwijze:

Ik begeleid mensen in het geven van betekenis aan hun lichaamssignalen om de directe wijsheid daarvan te volgen en te integreren in werk en privé.
Hoe? Door persoonlijke ontwikkeling in Natuurlijk Leiderschap in de 3 A’s:
– Autonomie (onafhankelijk van iets of iemand)
– Authenticiteit (volledig ’ja’ tegen jezelf zeggen en zonder agressie ‘nee’ tegen een ander) en …
– Assertiviteit (natuurlijke kracht vanuit vertrouwen en basiszekerheid). Je leert met de wijsheid van je lichaam je problemen op te lossen. Resultaat: Meer vitaliteit en balans op fysiek, emotioneel en mentaal niveau, waardoor jij competenter en effectiever kan worden in allerlei situaties.

 
Testimonials:

Ik wil werken vanuit echt in contact zijn met mezelf en de ander

Er kwam verdriet naar boven die eerste keer en dat mocht er zijn. Ik heb zelf de neiging om dat nog weleens weg te drukken. Door er op een troostende manier bij te zijn en het verdriet te koesteren kon ik ontspannen en verder met de vragen die er leefden.
Met lichaamsoefeningen werd mij voelbaar en bewust gemaakt hoe subtiel er iets in me leeft en hoe ik meer balans kan vinden. Hierdoor wordt het contact met mezelf duidelijker. Juist in contact met de ander.”

Ik wil beter voor mezelf zorgen, met het effect dat ik bij mezelf blijf

Voor mij is de basis gelegd voor luisteren naar mezelf. Dat deed ik eerder niet. Als ik werd geraakt schoot ik in mijn emotie en zag dingen niet helder meer. Ging weg bij mezelf. Ik voel me nu rustiger in contact met anderen doordat ik meer vertrouw op mezelf. Kan meer feitelijk benoemen wat er is en in gesprek blijven met de ander. Zoveel makkelijker!”


Mijn opleidingen & certificeringen: 

• 2015 – 2017 De Psychologie van het lichaam
• 2014 – 2014 Gecertificeerd coach MatriXmethode (jaarlijks certificeren)
• 2014 Geregistreerd coach ST!R
• 2013 – 2014 Professioneel coach: Dagleergang Coaching voor Professionals (het begeleiden van zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen)
• 2009 – 2010 Praktijktraining Counseling & Coaching

 

Maak hier een afspraak