Coach Els, (geb. 1970)

coach els si

Even voorstellen: Ik ben Els, geboren in 1970 en coach.

Eigenschappen: Betrokken, open, positief kritisch, verbindend.

Onderwijservaring: ± 20 jaar in basisonderwijs als leerkracht, intern begeleider en adjunct-directeur.

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten, intern begeleiders/ zorgcoördinatoren, bouwcoördinatoren/ teamleiders.

Specialisatie:  Balans privé en werk, klassenmanagement, persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden, talentontwikkeling.


“Is de balans tussen werk en privé weg of wil je meer op zoek naar je innerlijke drijfveren? Dan is coaching precies wat je zoekt. Aan de hand van een goed gesprek, alsof je aan de keukentafel zit, krijg je weer grip en sta je weer aan het roer naar jouw bestemming. Samen gaan we op pad en ben jij weer in staat om keuzes te maken.”


Bij mij kun je terecht met vragen over:

 • Ik neem teveel taken op mij en vind het lastig om nee te zeggen.
 • Wat kan ik doen om de balans tussen werk en privé te verbeteren?
 • In gesprekken merk ik vaak dat ik dichtsla. Hoe zorg ik ervoor dat ik in mijn eigen kracht blijf?
 • Ik doe te veel werkzaamheden zelf, ik wil leren delegeren.
 • Ik vind het lastig om hulp te vragen in mijn werk, waardoor ik teveel op mij neem. Daar wil ik graag verandering in brengen.
 • Ik wil graag meer zicht krijgen op mijn drijfveren en waar ik warm voor loop.
 • Ik wil/vind….


Werkwijze:

Tijdens het kennismakingsgesprek verkennen we de vraag/vragen die jij hebt. We bepalen samen het doel van de gesprekken en welke opbrengst coaching jou moet brengen. Afhankelijk wat jouw vraag/vragen zijn, bepalen we hoeveel gesprekken we denken nodig te hebben.

Coaching biedt jou de mogelijkheid om stappen voorwaarts te zetten, door weer op zoek te gaan naar jouw drijfveren en kracht. De inzet van coaching geeft je inzichten en oplossingen door zelfonderzoek. Jij kent jezelf het beste, soms ben je alleen de antwoorden even kwijt. Tijdens de gesprekken maak ik gebruik van vragen, oefeningen en opdrachten waarbij we op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om weer aan het roer te staan en keuzes te maken.


Testimonials:

“Ik kijk met een positief gevoel terug op de gesprekken met Els. Het is fijn om je verhaal te kunnen vertellen en het gevoel te hebben dat er echt geluisterd w  ordt. Het spiegelen dat zij doet heeft mij inzicht gegeven in hoe ik in mijn werk en privé sta. Ik kan nu de rust pakken die ik nodig heb.” – docent voortgezet onderwijs, Haarlem

“Gedurende een relatief kort traject het plezier in het werk teruggekregen, waarbij vooral de woorden leren loslaten centraal stonden. In een sfeer van openheid, waarbij ik te allen tijde mezelf kon zijn, heb ik meer rust gevonden in mijzelf en in mijn werk. De begeleiding van Els hierbij laat zich omschrijven met kernwoorden als: professioneel, praktisch, vertrouwd, betrokken.” – OPP voortgezet onderwijs, Haarlem

“Els heeft bij ons met een aantal medewerkers coachgesprekken gevoerd. Ik heb Els daarin leren kennen als deskundig, warm en een zeer prettig in de omgang. Ik beveel Els aan als coach.” – P&O adviseur Zaan Primair, Zaandam

“De verbinding met het vak en wie ik ben en waarom ik zo ben, werd ik door de coaching zelfbewuster in wat ik zou willen en hoe. Doordat je meer inzicht in jezelf en in je eigen handelen krijgt, kan je daar beter op anticiperen en ook beter lesgeven.” – leerkracht primair onderwijs, Zaanstad


Mijn opleidingen & certificeringen:

 • PABO
 • Diverse trainingen: HGW, communicatie, Nemas (management)
 • NLP leadership – NTi NLP
 • Master Coach – Europees Instituut

Geregistreerd coach bij St!R

Maak hier een afspraak