Coach Annelotte


Coach AnnelotEven voorstellen:  
Ik ben coach Annelotte,  54 jaar.

Eigenschappen: Empathisch, intuïtief & nuchter, doortastend en inspirerend

Onderwijservaring: Sinds 10 jaar werk ik als docent documentaire/filmen bij HBO, VMBO en als docent voor cursussen/workshops en (zelfstandig) professionals in communicatie, onderwijs en zorg. In mijn coachpraktijk komen regelmatig docenten.
Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten, affiniteit met vrouwen
Specialisatie:  Persoonlijke effectiviteit, leiderschapsstijlen, communicatieve vaardigheden, assertiviteit, talentontwikkeling, systemisch werken. Werken met de inzet van paarden.

“In mijn coaching vertel ik je niet wat je moet doen om beter te functioneren maar begeleid ik je, als je wilt met behulp van een paard, op weg naar nieuwe wegen, en meer rust en ruimte in je bestaan.”


Bij mij kun je terecht met vragen over:

De combinatie werk & privé, onderzoek naar je eigen leiderschapsstijl(en), grenzen stellen & keuzes maken, communiceren met zachtheid én lef…


Werkwijze:

Ik werk met een vooraf gezamenlijk gepland aantal sessies (meestal maximaal vijf), waarbij er minimaal 1 met het paard is, de andere sessies zijn gesprekken aan tafel, op locatie of op een neutrale plek bij de coachee in de buurt. Bij het paard zijn er verschillende werkvormen, van meer opdrachtgericht (laat het paard om je heen lopen) tot opstellingenwerk (systemisch werken). We starten met het uitwerken van een coachvraag, en werken naar een vooraf gesteld doel.


Testimonials: (indien van toepassing)

“Annelotte is een zeer betrokken en sensitieve coach die optimaal gebruik maakt van de spiegelende houding die de paarden laten zien t.a.v. de coachees. Ze bereikt opmerkelijke resultaten, o.m. door tijdens een sessie te beschrijven wat ze aan het paard ziet. Ik beveel haar van harte aan, in het bijzonder aan mensen die moeite hebben hun gedachten en gevoelens onder woorden te brengen.”

“Annelotte is een geweldige coach die de spiegelende werking van paarden gebruikt. Ik ben nu van mijn angst voor paarden af en zie hoe het paard mijn gedrag spiegelt. Annelotte observeert mij en het paard goed en vertaalt wat ze ziet in heldere vragen naar mij. Dat heeft me erg geholpen bij het maken van keuzes. Daarnaast is ze warm en betrokken. Ik beveel haar van harte aan”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • Kandidaats (bachelor) Psychologie aan de RUU
  • Erkende opleiding Individueel Coach (St!r) bij Coachboulevard
  • Paardencoaching bij 3PK
  • Systemisch coachen met paarden bij Bureau Wind

 

Maak hier een afspraak