Klik op een coach die u aanspreekt.

De coaches in Bergen:

Coach Govert
coach Ellen
Coach Ellen
Coach Jantien
Coach Agnes (1959)
Coach
Coach Hans van D.
Coach Heleen
Coach Mieke
Coach Marcel

Coaching in Bergen

De onderwijscoaches in Bergen zijn erkende en ervaren coaches die zich gespecialiseerd hebben in coaching van docenten. Veelal blijft de onderwijscoach zelf ook werkzaam als docent in het onderwijs om zodoende op de hoogte te blijven van nieuwe onderwijskundige ontwikkelingen.

Klik met de docentencoach

Onderzoek heeft uitgewezen dat een klik tussen coach en coachee de belangrijkste factor is voor het slagen van een coachtraject. Klik daarom op de onderwijscoach van uw keus om meer over deze coach te weten te komen en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Locatie

De meeste onderwijscoaches hebben een eigen locatie om te coachen.
Tevens kan er gebruik worden gemaakt van coachhuizen en kan er op locatie bij de school worden gecoacht. Informeer bij de coach voor de exacte coachlocatie en mogelijkheden.


Tarief

Als u vragen heeft betreffende de tarieven, kunt u contact opnemen middels het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.
Naast de individuele coachtrajecten is het mogelijk om een samenwerking/project aan te gaan voor langere termijn of op bredere schaal. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een raamovereenkomst.

 


Lgecertificeerd docentencoachOC, Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs
website: www.coachingvoordocenten.com
telefoonnummer: 0224-422112

NB: Steeds meer scholen beseffen dat coaching voor docenten middels een docentencoach de manier is om docenten verder te professionaliseren en een goede en professionele werksfeer te creëren.