Coach Govert


coach GovertEven voorstellen:
 Ik ben coach Govert, 51 jaar.

Eigenschappen: Optimistisch, warm, open en realistisch in samenwerking.

Onderwijservaring: Na een lange carrière in de televisiewereld heb ik zes jaar geleden een switch gemaakt naar het begeleiden van jongeren in de Welzijn. Momenteel ben ik sinds twee jaar werkzaam in het MBO-onderwijs als AV-docent.

Doelgroep: Als coach wil ik beginnende en ervaren docenten motiveren de leiding te nemen over hun eigen leven en keuzes. Uitgaande van de waarden, ambitie en talenten wil ik docenten ondersteunen in hun eigen kracht te gaan staan.


Specialiteit: 
Ik ben in staat een veilige en warme sfeer te creëren. Ik luister, vraag door en benoem wat ik zie en voel. Ik durf te confronteren, open en direct te zijn.

“Alleen met het hart kun je goed zien.”


Bij mij kun je terecht met coachingsvragen over:

  • “Wat wil ik veranderen en hoe doe ik dat?”

Uitgangspunten hierin vormen de waarden, ambities en talenten van de coachee.


Werkwijze:

In een reeks van coachgesprekken zal worden toegewerkt naar bewustwording en inzicht.  We richten ons op het heden, de toekomst en het nemen van verantwoordelijkheid voor je coachproces. Hierbij reflecteren we op ervaringen en acties uit het verleden en het ”hier en nu”.

Mijn kracht en ervaring ligt vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en loopbaan coaching.

Gelijkwaardigheid, veiligheid en integriteit vind ik in het coaching traject van groot belang.


Testimonials:

“Beste Govert, ik heb jou leren kennen als een sterk reflectief persoon. Je staat erg open om te leren, je staat open voor andermans mening en al ben je het er “niet” mee eens kan je het toch een plek geven en ermee doorgaan! In mijn ogen ben je sterk beeldend ingesteld, dat heeft wellicht ook met jouw beroep te maken. Het naar jezelf durven kijken en open staan voor wat je ziet en wat anderen jou meegeven, is wat mij het meest trof! Govert, het ga je goed!”

Marco Zwartkruis


Hoi Govert, collega’s zoals jij hebben voor wat betreft het belang van vitaal werknemerschap een goed beeld van de praktijk en zijn in dat op zicht naast de beroeps specifieke kennis een meerwaarde voor het ROC. Ik heb er nog niet velen van dit kaliber gesproken! Ik wens je het alle goeds toe! 

Sebastiaan (collega docent)

Hoi Govert, met deze brief wil ik meedelen dat het mede door de gesprekken met jou fantastisch met me gaat en dan heb ik het niet enkel over wat ik nu doe, maar vooral over hoe ik nu denk, met zaken omga en mezelf regelmatig afvraag of ik voldoende dicht bij mezelf blijf bij de dingen die ik doe.

Frank


Mijn opleidingen & certificeringen:

Omdat ik mij verder wilde ontwikkelen in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling, heb ik de School voor Coaching gedaan. Hier heb ik kennis opgedaan over zingevende en resultaatgerichte veranderingsprocessen. Daarnaast heb ik veel gewonnen aan zelfinzicht en persoonlijke ontwikkeling.

 

Maak hier een afspraak