Samen komen we verder! Ik begeleid je professioneel en betrokken naar de verbetering die je zoekt. Online, in mijn praktijk in Leiden of op locatie.
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Informatie
Liesbeth Bouwhuis
coaching, coaching on the job, intervisie, leerlingcoaching, loopbaancoaching, organisatiecoaching, telefonisch coaching, teamcoaching
Analytisch, Communicatief, Creatief, Doelgericht
grenzen aangeven, communicatie, leidinggeven
ja
150
Bepper Coaching & Training
Over mijn begeleiding

Ik heb een op maat gerichte aanpak. Dat geldt voor coaching en ook voor intervisie! Deze aanpak verschilt dus per persoon, maar ook per keer en moment. Ik onderzoek samen met jou wat er in de weg staat van de verbetering die je wenst. Daar werken we aan via een holistische aanpak. Ik werk intuïtief maar pas veel soorten technieken en methodes toe als daar aanleiding voor is. Ik heb ook een eigen methode ontwikkeld die vast wel tijdens één van je sessies zal worden ingezet. Bovenaan staat jouw veiligheid. Jezelf onderzoeken en kwetsbaar opstellen begint bij je op je gemak voelen. Je serieus genomen voelen. En kunnen zijn wie je bent. Daarna en daarbij werken we samen aan dat waarin je verandering wilt.....Je bent van harte welkom! Veel gaat over communicatie, kwetsbaarheid of weerbaarheid, zo je wilt. Sterker in je eigen 'ik' is meer ontspannen met jezelf en meer stevig voor de klas. Maar het is geen garantie. Kinderen en jongeren doen soms ook maar. Of teamleiders. Of Leidinggevenden. Of medewerkers. Wat 'men' doet, daar kun je minder aan veranderen dan aan wat jij doet en waar jij invloed op hebt. Daar kunnen we samen goed aan werken.

Het is mogelijk om ook begeleiding bij het lesgeven te krijgen waarbij beginnende en ervaren docenten indien wenselijk lesbezoek krijgen en waarbij we met de wederzijdse bevindingen weer verder werken in de coachingssessies.

Ikzelf heb door de jaren heen veel ervaring als docent in basis en voortgezet onderwijs en als docent volwassen onderwijs opgedaan. Ook als coördinator, stagebegeleider en extern adviseur/projectleider.

Je kunt bij mij terecht als
- je behoefte hebt aan een intervisie-begeleider bij jou op de locatie
- je behoefte hebt bij ondersteuning bij moeilijke gesprekken
- je niet goed in je vel zit.
- je geen goede balans vindt tussen werk en privé.
- je je (te)veel aantrekt van wat anderen doen, zeggen of volgens jou zou kunnen denken/verwachten/waarderen.
- je effectiever wilt zijn.
- een betere docent wilt zijn.
- weerbaarder wilt zijn.
- je wilt voorkomen dat je ziek of overspannen wordt.
- je beter of anders wilt communiceren.
- je voor een keuze staat waar je niet uit komt.

Credentials

Uit verslagen van clienten:

“Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe.”

“Ik wil hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij”

"Door de sessie met de Bepper Balance Methode heb ik heel snel echt kunnen zien wat er in de weg zit en waar ik zelf invloed op heb. Dat gaf me gelijk overzicht en rust."

“Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het enorm plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd.”

“De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat maakt en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kunt.”

“Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin.”

- 1e graad docenten bevoegdheid (10+ jaar ervaring)
- Coördinator in den brede, GITP
- Projectmanagement GITP
- Coach voor Professionals, School voor Coaching
- ACT
- Systemisch coachen
- PQ / Positive Intelligence
- EMDR
- Intervisie begeleider
• ST!R gecertificeerd coach.
- De Bepper Balance Methode en de training die ik daarvoor aan professionals geef met een coachende / begeleidende functie (ook in onderwijs werkzaam) is geaccrediteerd door de NOBCO, de LVSC, de NOLOC, STIR en het SKJ.

- Ik ben ook schrijver van het boek "Anders coachen met de Bepper Balance Methode". Het gaat over veranderen, wat er tegenwerkt, hoe het toch kan lukken en hoe de Bepper Balance Methode daarbij helpt. De Bepper Balance Methode laat de cliënt zien, voelen en ontdekken hoe het anders kan! Ik kan de methode inzetten bij jou als Coachee, maar je kunt ook zelf leren werken met de methode in een training, zodat je deze kunt toepassen bij leerlingen, gezinnen, teams en individuele collega's. Leer er meer over op bepperbalance.com