Klik op een coach om te lezen hoe deze werkt.

Coaching in Leiden


 

Coach Stephanie
Coach Astrid
coach Ellen
Coach Ellen
Coach Corry
Corry
Coach Jantien
coach
Coach Cor
Coach
Coach Hans van D.
coach
Coach Charine
Coach Marijke
Coach Lidwien
Coach Els (bl)
Coach Liesbeth
Coach AnneMarie
AnneMarie

 

Onze onderwijscoaches in Leiden zijn erkende en ervaren coaches die zich gespecialiseerd hebben in coaching van docenten. Veelal blijven onze onderwijscoaches zelf werkzaam als docent in het onderwijs om zodoende op de hoogte te blijven van nieuwe onderwijskundige ontwikkelingen.


Klik met de docentencoach

Onderzoek heeft uitgewezen dat een klik tussen coach en coachee de belangrijkste factor is in het slagen van een coachtraject. Klik daarom op de onderwijscoach van uw keus om meer over deze coach te weten te komen en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Locatie

De onderwijscoaches hebben veelal een eigen coachlocatie in Leiden en omstreken. Tevens is het mogelijk dat er gebruik gemaakt wordt van coachhuizen in Leiden en kan er bij scholen in Leiden op locatie worden gecoacht aan docenten. Afhankelijk van wat de vraag is.
Informeer bij de coach voor de coachlocatie en mogelijkheden.

Tarief

Als u vragen heeft betreffende de tarieven, kunt u contact opnemen middels het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.
Naast de individuele coachtrajecten is het mogelijk om een samenwerking/project aan te gaan voor langere termijn of op bredere schaal. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een raamovereenkomst.


 


LOC, Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs

website: www.coachingvoordocenten.com
telefoonnummer: 0224-422112

NB: Steeds meer scholen beseffen dat coaching voor docenten middels een gecertificeerd docentencoachdocentencoach een uitstekende wijze is om docenten verder te professionaliseren en een goede en professionele werksfeer te creëren.