Klik op een coach die u aanspreekt.

De coaches in Albrandswaard:

Coach Stephanie
Coach Astrid
coach Ellen
Coach Ellen
Coach Jantien
coach
Coach Cor
coach
Coach Charon
Coach Lidwien
Coach Esther
Coach Carla
Coach Annemarie K.
Coach Ella
Ella

Coaching in Albrandswaard

De onderwijscoaches in Albrandswaard zijn erkende en ervaren coaches die zich gespecialiseerd hebben in coaching van docenten. Veelal blijft de onderwijscoach zelf ook werkzaam als docent in het onderwijs om zodoende op de hoogte te blijven van nieuwe onderwijskundige ontwikkelingen.

Klik met de docentencoach

Onderzoek heeft uitgewezen dat een klik tussen coach en coachee de belangrijkste factor is voor het slagen van een coachtraject. Klik daarom op de onderwijscoach van uw keus om meer over deze coach te weten te komen en maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Locatie

De onderwijscoaches hebben een eigen coachlocatie in Albrandswaard en omstreken. Tevens is het mogelijk dat er gebruik gemaakt wordt van coachhuizen in Albrandswaard en kan er bij scholen in Albrandswaard op locatie worden gecoacht aan docenten. Afhankelijk van wat de vraag is. Informeer bij de coach voor de coachlocatie en mogelijkheden.

Tarief

Als u vragen heeft betreffende de tarieven, kunt u contact opnemen middels het contactformulier of onderstaand telefoonnummer.
Naast de individuele coachtrajecten is het mogelijk om een samenwerking/project aan te gaan voor langere termijn of op bredere schaal. Indien gewenst kan er gebruik worden gemaakt van een raamovereenkomst.

 

 


Lgecertificeerd docentencoachOC, Landelijke Organisatie voor Coaching in het Onderwijs
website: www.coachingvoordocenten.com
telefoonnummer: 0224-422112

NB: Steeds meer scholen beseffen dat coaching voor docenten middels een docentencoach de manier is om docenten verder te professionaliseren en een goede en professionele werksfeer te creëren.