Supervisor Carla

Coach Carla

Even voorstellen:  Ik ben coach Carla, 58 jaar.

Eigenschappen: Betrouwbaar, open, resultaatgericht, betrokken en kritisch.

Onderwijservaring: 8 Jaar HBO docent en coach, 2 jaar coach BO

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten

Specialisaties: (dreigende) burnout, assertiviteit, communicatieve vaardigheiden


“Even stilstaan…..een hele vooruitgang


Bij mij kun je terecht met vragen over:

Heb je te maken met spanningsvolle werksituaties, dreigend disfunctioneren of een burnout? Is de balans tussen je werk en privé verstoord? Heb je moeite om je grenzen aan te geven? Wil je onderzoeken of je wellicht een andere wending wilt geven aan je carrière? Heb je wel eens professioneel stilgestaan bij jouw manier van omgaan met de kinderen, studenten, je collega’s je leidinggevende? Zou je de kwaliteit van je werk, je leven willen verbeteren? Wanneer je jezelf in dit soort vragen herkent dan kan je bij mij terecht voor professionele coaching. 


Werkwijze:

Supervisie is een begeleidingsvorm voor mensen die met mensen werken. In relatieafhankelijke beroepen wordt supervisie vaak periodiek aangeboden. In supervisie is ruimte voor het herkennen en verkennen van patronen. Je leert om je kennis, kunde en betrokkenheid beter af te stemmen op je actuele werksituatie.

Ik start met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om wederzijdse verwachtingen af te stemmen en te bekijken of er een ‘klik’ is. Wanneer het traject door je werkgever wordt vergoed dan is er voorafgaand aan het traject een 3-gesprek. Na een akkoord zal ik een plan van aanpak opstellen. Afhankelijk van je vragen bestaat een traject in de regel uit 6 tot 12 sessies. Aan het eind van het traject is een evaluerend gesprek met je werkgever mogelijk. De tijdsduur is afhankelijk van het aantal mensen dat deelneemt en varieert 1 uur voor 1 persoon tot 2.5 uur bij 4 personen.

Mijn stijl is rustig en planmatig. Ik geef je ruimte om stil te staan en stimuleer je om door te zetten. Je krijgt zicht op jouw patronen en ontwikkelt nieuwe handelingsperspectieven die zowel zakelijk als privé vruchten afwerpen.


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • Kleuterleidster (akte A en B)
  • Sociale Academie (Vormingswerk)
  • Diverse certificaten omgaan met psychische/psychiatrische ziekten voor mantelzorgers
  • Supervisie en Coaching (geregisteerd supervisor)
  • NLP (practioner, master en trainersopleiding)

 
Maak hier een afspraak