Intervisor Daan

Coach Daan

Even voorstellen: Ik ben intervisor Daan, 33 jaar.

Eigenschappen: Betrokken, provocatief, oplossingsgericht, stimulerend.

Onderwijservaring: 13 jaar docent Nederlands en drama, mentor, coach in het VO.

Doelgroep: Docenten (PO, VO, MBO, HBO) die willen ontwikkelen.

Specialisaties: Verbale communicatie (ook geschreven) en presentatievaardigheden, persoonlijke ontwikkeling.

“Ik ben ervan overtuigd dat het jezelf kunnen ontwikkelen een van de meest bijzondere eigenschappen van de mens is en ik help je graag dat realistisch en ontspannen te doen.”


In de intervisie die ik begeleid, draag ik zorg voor:

Een veilige leeromgeving; een structurerende methodiek; een strikte, maar persoonlijke benadering, concrete leeropbrengsten.


Werkwijze:

Na een kennismaking met de intervisiegroep, besluiten jullie gezamenlijk welke inbreng je van mij verwacht. Ik begeleid het proces, zodat jullie inhoudelijk optimaal kunnen leren van elkaar. We maken vooraf afspraken over het aantal zittingen en de frequentie ervan.


Testimonials: (indien van toepassing)

“Het contact met Daan heb ik als prettig en opbouwend ervaren. Ik heb de directheid, maar ook de humor gewaardeerd en dat sloot ook zeker aan bij mijn manier van communiceren en contact hebben. ”

“De sessies die me hier toe gebracht hebben waren aangenaam, ook al was de inhoud
soms zwaar beladen door de kritische vragen. Het was echter nooit onprettig of onaangenaam, maar des te groter was de confrontatie van de spiegel die ik voorgehouden kreeg. De aanpak was direct zonder zweverige opdrachten of dwaalsporen en dat is mij prima bevallen. De samenwerking met Daan is erg goed bevallen en ik denk niet dat ik zou zijn geweest waar ik nu ben of had bereikt wat ik nu heb bereikt met iemand anders.”

“De samenwerking met Daan helpt me om goed zicht te krijgen op de gebeurtenissen die ik inbreng en op de manier waarop ik tegen dingen aankijk, hoe ik reageer en me bewust te worden van wat onderliggend een rol speelt in mijn denken en functioneren. Het is goed dat Daan me confronteert met wat hij ziet en hoort. Dat helpt me om me echt bewust te worden van bepaalde zaken en zorgt ervoor dat het ook echt bij me binnenkomt.”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • Lerarenopleiding Nederlands
  • Post-HBO Coaching en Supervisie
  • Cursus Intervisor
  • Applicatiecursus coaching Maak hier een afspraak