Coach Lydia

coach Lydia

Even voorstellen:  Ik ben coach Lydia, 38 jaar

Eigenschappen: Intuïtief, integer, daadkrachtig, verbindend


Onderwijservaring:
 Trainer/workshops, didactische ervaring onder/bovenbouw

Doelgroep: Docenten die willen investeren in hun professionele ontwikkeling

Specialisaties: Zelfbewustzijn, persoonlijke ontwikkeling, communicatieve vaardigheden, conflicthantering en talentontwikkeling.

“Ik geloof dat de mens gemaakt is om te leven in relatie met de ander en zichzelf. Het zijn die relaties waarin men zijn identiteit ontdekt en leert leven in autonomie en verbondenheid.” 


Bij mij kun je terecht met vragen over:

  • Arbeidsgerelateerde individuele coaching: omgang collegae/leidinggevenden; werkdruk, werksfeer leerlingen, uitdaging, confrontaties.
  • Supervisie: casuïstiekbespreking, identiteitsontwikkeling als professional, reflectie.


Werkwijze:

Persoonlijke werksfeer. Werken in het hier en nu, met wat er ter tafel komt. Contact met elkaar en contact maken met jezelf d.m.v. reflectie staat centraal. Ervaringsgericht werken m.a.w. nieuwe ervaringen opdoen tijdens gesprekken zijn blauwdruk voor professionalisering.


Testimonials:

“Haar eigen kwetsbaarheid en authenticiteit maken haar als coach krachtig en geven mij de ruimte om open en eerlijk mijn verhaal te doen.   ”

“Ik was eraan gewend dat andere mensen of omstandigheden mijn leven bepaalden. Nu heb ik weer contact met mezelf, heb ik mijn eigen wil terug, kan weer zelf keuzes maken, initiatief nemen en relaties leggen. Ik vind het leven weer helemaal leuk! ”

“Ik ben vijf keer bij Lydia langs geweest voor een gesprek. Toendertijd heeft het mij heel erg geholpen om dingen uit mijn leven op een rijtje te krijgen. Het mooie is dat ik nog steeds heel veel heb aan wat zij mij toen heeft geleerd. Ik heb geleerd om grenzen te stellen en om trouw te zijn en te blijven aan mezelf. De gesprekken zijn voor mij levensveranderend geweest.”

“Toen ik begon met gesprekken bij Lydia van der Put zat ik midden in de studie Geneeskunde. Ik was ervan overtuigd dat ik arts ging worden. Door deze gesprekken met Lydia heb ik mezelf steeds beter leren kennen. Door de vragen die ze stelde, kwam ik dichter bij wie ik echt ben en wat ik echt wil. Ik voelde me nooit veroordeeld en vooral in de vrijheid gelaten. Daardoor heb ik later zelf de keuze kunnen maken om te stoppen met deze studie, waar ik nog steeds erg blij mee ben. De begeleiding van Lydia heeft mij blijvend veranderd en mij geholpen om veel zelfbewuster in het leven te staan. ”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • Ervaringsgerichte Supervisie
  • Post-Hbo  Ervaringsgerichte Psychosociale Therapie en de Masterclass Gestaltexperiëntiele (gezins) Psychotherapie
  • SPH Sociaal Pedagogische Hulpverlening
  • Propedeuse MWD Maatschappelijk werk en Dienstverlening

 

 
Maak hier een afspraak