Coach Liesbeth

Coach Liesbeth

Even voorstellen: Ik ben coach Liesbeth,  geboren in 1968.

Eigenschappen: Open, intuïtief, analytisch, persoonlijk, communicatief, resultaatgericht én procesgericht en warm.

Onderwijservaring: 5 jaar basisonderwijs als vakleerkracht Muziek, 10 jaar docent in VO Muziek/CKV (M/H/V) en coördinator kunstvakken, projectleider onderwijs.

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten en leden van het management.

Specialisaties: Persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden, balans werk/privé, beter samenwerken, contact maken en verbeteren tussen jezelf en je leerling/collega/medewerker.


“Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden.
” Lekker in je vel = lekker voor de klas”

” Ik help je de verandering te realiseren die jij wenst.” 


Bij mij kun je terecht met vragen over:

  • Hoe kom ik beter in mijn vel te zitten?
  • Hoe vind ik een betere balans tussen mijn werk en mijn privé?
  • Hoe kan ik beter onderscheid maken tussen wat van de ander is en wat van mij is, oftewel, hoe krijg ik meer inzicht in de projecties van anderen en die van mezelf?
  • Hoe kom ik over op de mensen met wie ik werk, wat is daarvan het effect, en hoe kan dat anders als ik een ander effect wil?
  • Hoe wordt ik beter zonder eerst ziek te worden?
  • En veel andere vragen……..


Werkwijze:

Eerst maken we kennis. We brengen in kaart wat je coachvraag is, oftewel, wat is nu niet fijn en hoe wil je dat het wel zou zijn. We zoeken samen wat je in de weg staat de dingen zo te doen of te ervaren dat het wel gaat zoals je wilt of dat je je wel voelt/gedraagt zoals je je wilt voelen/gedragen. Vervolgens werken we aan stappen om jou gewenste resultaat te bereiken en je verandering vol vertrouwen aan te gaan. Ik ga met je in gesprek, stel vragen, luister, observeer, daag je uit, laat je huilen/lachen, maar ik doe soms andere dingen om te zorgen dat je beter bij je gevoel kunt komen of helderder kunt denken. Dat kan van alles zijn, een ontspanningsoefening, een (rollen)spel, een wandeling, een oefening om inzicht in jezelf te vergroten…..

Ik kijk vooral naar jou, wat jou zou kunnen helpen verder te komen in het proces. Dát is mijn uitgangspunt. Het proces dat leidt tot realisatie van jou gewenste verandering. Dát is mijn doel.


Testimonials:

Uit evaluatieverslagen van cliënten;

“De directe benadering vind ik erg fijn. Ik heb het idee dat deze coach bij iedereen een traject op maat verzint en dat je daardoor met iedere coachvraag bij haar terecht kan.”

“Ik ben mij veel bewuster geworden van mijzelf. Hoe kom ik over. Maar ook, waarom doe ik de dingen die ik doe.”

“Ik wil hartelijk bedanken voor je inzicht en wijsheid, en vooral ook je geloof in mij”

“Je komt op mij over als een warme, open coach die goed kan helpen met het achterhalen waar iemand mee zit en hoe dit aan te pakken. Ik vond het enorm plus dat je veel concrete tools mee kan geven in een korte tijd.”

“Fijn dat je direct bent en me ‘dwingt’ tot nadenken of tot anders handelen. Ik ging vragen over gevoel en waarom vaak uit de weg, en nu kon dat niet. Op een prettige manier begeleidde je mij daarin.”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • 1e graads docenten bevoegdheid, behaald aan het Conservatorium (HKA)
  • Coördinator in den brede, GITP
  • Projectmanagement GITP
  • Coach voor Professionals, School voor Coaching
Maak hier een afspraak