Coach Inge

coach inge

Even voorstellen: Ik ben coach Inge, 40 jaar.

Eigenschappen: Enthousiast, nieuwsgierig, open en resultaatgericht.

Onderwijservaring: Tijdens mijn studie Bedrijfseconomie aan de Universiteit Maastricht heb ik gedurende 6 maanden les gegeven aan Atheneum 5. Na mijn studie werkte ik 16 jaar in verschillende HR functies en heb ik veel ervaring opgedaan met de begeleiding van individuen en teams binnen zowel de profit als non-profit sector. Op dit moment ben ik werkzaam als zelfstandig coach en begeleid ik o.a. docenten binnen verschillende universiteiten.

Doelgroep: Docenten die belemmeringen ervaren in hun persoonlijk functioneren en hun talenten optimaal willen leren inzetten.


Specialisatie:
 Personal coaching en Loopbaancoaching, ontwikkelen van talent en het ontdekken van drijfveren.


“Mijn begeleiding kenmerkt zich door een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. Ik ben enthousiast, nieuwsgierig, weet snel tot de kern te komen en werk vanuit een open houding, waarin vertrouwen en verbinding essentieel zijn. Confrontatie waar nodig, maar ook humor en reflectie vormen een belangrijk onderdeel van mijn begeleiding.


Bij mij kun je terecht met vragen over:

 • Onzekerheid
 • Stress & burnout
 • Grenzen stellen
 • Effectieve communicatie
 • Loopbaan


Werkwijze:

Elk coachingstraject begint met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek onderzoeken we samen jouw coachvraag. Deze vraag dient als leidraad voor het coachingstraject. Afhankelijk van de coachvraag wordt bepaald hoeveel gesprekken nodig zijn om resultaat te bereiken. Een gemiddeld coachingstraject bestaat uit 5-8 individuele gesprekken. Met behulp van gerichte vragen, oefeningen en eventuele huiswerkopdrachten krijg je input waarmee je aan de slag gaat. Omdat elke coachvraag anders is, heb ik geen standaard aanpak.


Testimonials:

Door de coaching heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen. De gesprekken met Inge hebben mij bewust gemaakt van mijzelf en de keuzes die ik kan maken. De balans tussen werk en privé is weer terug en de handvatten die ik van Inge heb geleerd zet ik dagelijks in om dit ook zo te houden!”  

Door de gesprekken met Inge heb ik veel meer inzicht gekregen in de gedachten en gevoelens die een rol spelen tijdens mijn werk. Waar ik eerder probeerde vooral afstandelijk te werken, leerde ik om open te staan voor wat ik en mensen om mij heen beleven. Dit zorgt voor veel meer voldoening op de werkvloer.”


Mijn opleidingen & certificeringen:

 • Post HBO opleiding Coaching voor Professionals, School voor Coaching
 • System Centered Training (SCT)
 • My Motivation Insights (drijfveren)
 • Mindfulness Based Stress Reduction (MBSR)
 • Propedeuse Psychologie, Open Universiteit
 • Bedrijfseconomie, Universiteit Maastricht
Maak hier een afspraak