Coach Elsbeth M

coach elsbeth k

Even voorstellen: Ik ben coach Elsbeth, 41  jaar.

Eigenschappen: Betrokken, enthousiasmerend, resultaatgericht, analytisch.

Onderwijservaring: Trainer/workshops/ Voorzitter Ouderraad BO.

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten.

Specialisaties: Loopbaanvragen, talentontwikkeling, communicatieve vaardigheden, persoonlijke effectiviteit.

Mijn motto is: ‘Vooruit is niet altijd rechtdoor!’

Soms is het belangrijk even een pas op de plaats te maken om te kijken waar je naartoe wilt. Is jouw manier van werken nog steeds effectief? Van welke taken krijg je energie of juist niet? Ik help je weer zicht te krijgen op het pad dat je het beste kunt bewandelen om je werk weer met plezier uit te voeren. Door mijn frisse blik en ruime ervaring in het bedrijfsleven (o.m. als leidinggevende) leer ik je inzicht krijgen in zaken die er voor jou toe doen!


Bij mij kun je terecht met vragen over:

Alles waar je qua werk (maar ook in combinatie met je privéleven) tegen aan loopt. Te denken valt aan:

  • Inzicht in gedrag: welk effect heeft mijn gedrag op anderen?
  • Inzichten in je kwaliteiten en valkuilen
  • Balans tussen werk en privé


Werkwijze:

Na een vrijblijvend kennismakingsgesprek kijken we of we samen het coachingstraject willen aangaan.

Indien dit het geval is wordt daarna dieper ingegaan op de zaken waar je tegen aan loopt. Ik maak dan een op maat gemaakt traject waarmee je door middel van opdrachten en gesprekken meer inzicht krijgt in je eigen drijfveren, valkuilen, kwaliteiten en belemmeringen.

Neem gerust vrijblijvend contact met me op om te kijken wat ik voor je kan betekenen.


Testimonials:

“Elsbeth benaderde mij respectvol, was geïnteresseerd en doortastend. De coachgesprekken waren voor mij plezierig en verhelderend. Elsbeth is heel goed in staat gebleken om naar aanleiding van de door mij gemaakte opdrachten en onze gevoerde gesprekken verbanden te leggen en patronen te herkennen. Dit heeft mij veel inzicht gegeven in mezelf als persoon en dus ook ten aanzien van mijn loopbaan. Het heeft mij nieuwe duidelijkheid gegeven over onder meer mijn kwaliteiten en valkuilen en heeft mij antwoord gegeven op de vragen waar mijn passie ligt op werkgebied en waar ik goed in ben. Het coachtraject heeft mij weer hernieuwd (zelf)vertrouwen gegeven.”

“Elsbeth is heel toegankelijk, open en positief ingesteld. Ik vond het zeer prettig om met haar samen te mogen werken. Zonder te trekken of te duwen heeft zij mij op een zeer deskundige manier begeleid. Elsbeth was altijd direct, ‘to the point’ en de tijd werd heel nuttig gebruikt. Aan het begin van mijn begeleiding was ik persoonlijk heel erg bezig met de ‘vorm’ van de begeleiding: ‘Heb ik de opdracht wel goed uitgevoerd?’ en ‘Waarom wil ze dit van mij weten?’ Maar dit heb ik snel los kunnen laten, omdat ik steeds beter voelde: dit gaat om mij  en om wat ik diep in mijn hart wil. Elsbeth heeft dit alles zeer goed opgepakt door bijvoorbeeld niet al te veel in details te treden als dat niet nodig was, maar werkelijk steeds overal de kern uit te halen.”

“Tijdens het kennismakingsgesprek gaf Elsbeth mij meteen een gevoel van vertrouwen en zodoende heb ik besloten om met haar het coachtraject aan te gaan.  Gedurende het traject moet je op gezette momenten veel van jezelf “laten zien”. Elsbeth gaat hier op een zeer professionele manier mee om en zij heeft mij nooit het gevoel gegeven dat zij mij veroordeelt en zij weet op een goede manier “een spiegel voor te houden”. De gesprekken en opdrachten verliepen zeer soepel en ik heb altijd het gevoel gehad dat ik alle zaken met haar kon bespreken. Ik voelde mezelf nooit afgeremd bij haar. ”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • Post-HBO opleiding Loopbaanadviseur en Coach (Hoogendijk methode)(Vista Nova) (ST!R gecertificeerd)
  • Coachtechnieken voor 1 op 1 gesprekken (School voor Coaching)
  • Nederlands Recht (Radboud Universiteit Nijmegen)

 
Maak hier een afspraak