Coach Anezka

Coach Anezka

Even voorstellen: Ik ben coach, Anezka, 47  jaar.

Eigenschappen: Enthousiast, deskundig, persoonlijk betrokken & doeltreffend

Onderwijservaring: 5 jaar studentenbegeleider voor de Universiteit Wageningen, 4 jaar lid Expertgroep Leefstijl, Arbeid & Gezondheid – Management in de Zorg, Hogeschool Utrecht, 6 jaar verzuimconsulent voor primair-, voortgezet- en beroepsgericht onderwijs.

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten, hun middenkader leidinggevenden en het ondersteunende personeel.

Specialisaties: Loopbaanvraagstukken, re-integratie (na burnout), persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden, leiderschapsstijlen & personal branding.

“You must be the change you wish to see in the world.” Dit citaat is van Mahatma Gandhi, Indiaas politicus 1869-1948 en vormt voor mij een inspirerend voorbeeld van de kracht van bezieling.


Bij mij kun je bijvoorbeeld terecht met vragen als:

Vitaliteit: wat geeft energie en waar loop je op leeg? Hoe krijg je de regie over je loopbaan en kom je weer in je kracht? Op welke wijze kun je resultaatgericht communiceren en win je wederzijds vertrouwen en respect? Hoe kun je stapsgewijs werken aan je missie in harmonie met zowel je werk als je privéomgeving? Hoe krijg je met focus weer: Zin in Werk!


Werkwijze:

Natuurlijk starten we met een kennismakingsgesprek! Hierin bespreken we jouw situatie en je vraagstelling. Vervolgens bepalen we of en hoe ik je oplossingsgericht kan coachen om jouw doel te bereiken. Na de kennismaking maken we een concreet plan van aanpak op maat.

Ik ga uit van 6 tot 10 sessies van anderhalf uur per sessie. De duur van het traject hangt af van jouw individuele situatie en vraag. Als het traject door je werkgever vergoed wordt, dan bespreken we het plan voorafgaand aan de sessies met je manager om wederzijdse verwachtingen en doelstellingen helder af te stemmen. In dergelijke situaties plan ik graag ter afronding van het traject samen met jou een evaluatiegesprek met je manager.

Mijn werkwijze is oplossingsgericht, uitgaande van jouw kracht en talenten en geeft je gegarandeerd energie. Want zodra we op pad gaan met elkaar, vormt plezier naast tijdens je ontdekkingstocht de basis. Afhankelijk van je vraagstelling en persoonlijke voorkeur, zet ik diverse werkmethoden in om ook de ervaren onderwijzer of manager op een verfrissende en uitdagende manier aan de slag te krijgen met zijn of haar vraagstelling. Ik heb al jaren een liefde voor persoonlijke en duurzame ontwikkeling en blijf me richten op vernieuwingen in mijn vakgebied om mijn professionaliteit te waarborgen. Zo ben ik St!R en Noloc gecertificeerd en actief in de Noloc kwaliteitskring Zeeland. Op deze manier houd ik ook mezelf duurzaam inzetbaar met enorm veel zin in mijn werk!


Testimonials: (indien van toepassing)

“Anezka heeft mij op een geweldige meelevende doeltreffende wijze begeleid op het moment dat ik voor een deel van mijn contract boventallig verklaard werd. Zij zorgt dat je in je kracht komt en blijft en jij zelf in staat bent de juiste keuzes te maken. Dit gaat verder dan alleen maar leiden van werk naar werk!”

“Anezka heeft de kracht om tijdens groepssessies het bestaande programma los te laten en te improviseren om tot een optimaal groepsresultaat te komen. Zij is in staat om goed naar een ieder te luisteren, te coachen, beter te maken. Met haar enthousiasme en empathie geeft zij vertrouwen en haalt ze het beste uit de groep / individu naar boven.”

“Anezka is een geboren trainer met oog voor elke deelnemer. Ze is scherp in haar observaties en geeft op een respectvolle wijze en met een kwinkslag feedback. Ik ervaar Anezka als een gedreven en betrokken collega, die met passie haar vak uitoefent.”


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • NOLOC Erkend Loopbaanprofessional, licentie 5177 vanaf april 2013
  • Erkend St!R coach keurmerk voor professioneel begeleiden, Licentie 513734 vanaf maart 2013
  • Post HBO Beroepsopleiding Loopbaanadviseur
  • Universitair: Cultuur, Organisatie & Management
  • HBO: Maatschappelijk Werk en Dienstverlening
Maak hier een afspraak