Coach Jasper

Even voorstellen: Ik ben coach Jasper, 34 jaar.

Eigenschappen: Teambuilder, motiverend, resultaatgericht, luisterend oor.

Onderwijservaring: 15 jaar onderwijservaring in zowel SO, PO en VO.

Doelgroep: Zowel beginnende als ervaren docenten.

Specialisaties: klassenmanagement, persoonlijke effectiviteit, communicatieve vaardigheden, motivatiecultuur creëren.

Bij mij kun je terecht voor:

  • Gesprekstechnieken met lastige leerlingen in je klas
  • Motivatiecultuur creëren onder leerlingen
  • Effectiever communiceren
  • Teambuilding in het onderwijs


Werkwijze:

De trainingen wordt vormgegeven door theorie, persoonlijke opdrachten, activerende werkvormen, overleg en is gerelateerd aan de eigen praktijksituatie.
Op deze wijze kom je als onderwijsprofessional goed onderlegd en voorbereid uit de training om het geleerde direct toe te kunnen passen in het klaslokaal.


Testimonials:

“De trainingen waren van hoog niveau, we hebben veel geleerd
dankzij de inspireerde eigen ervaring van de trainer” (ASG scholengroep, almere)

“Jasper is onze vaste onderwijs trainer bij JV Onderwijs. Hij traint onze begeleiders op een persoonlijke manier en geeft hen concrete handvatten om beter les te geven. Naast het begeleiden van onze begeleiders heeft hij mij persoonlijk ondersteund tijdens mijn periode als docent. Zijn methode gaf mij meer zelfvertrouwen en was een inspiratie voor mij zowel op professioneel als persoonlijk vlak.’’ (JV Onderwijs, Amsterdam)

“Ik heb een coaching traject doorlopen met Jasper en heb hem ervaren als een prettig persoon, die mij aan het denken heeft gezet over mijzelf en ‘mijn denken’. Door de juiste vragen te stellen en op de juiste momenten door doortastend te zijn wist hij me te overtuigen, te motiveren en te stimuleren ” (Sjoerd Lucassen persoonlijk coachtraject)

‘’Jasper is een gedreven rechtvaardige harde werker die het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. In zijn rol als docentenopleider heeft hij veel succes geboekt door middel van goed te weten wat docenten nodig hebben en duidelijke communicatie. Daarnaast weet Jasper altijd waar hij het over heeft en verzorgt hij presentaties die altijd leerzaam en boeiend zijn’’ (Bindelmeer College, Amsterdam)


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • NLP, Practitioner, NLP Master, NLP trainer
  • DISC-instructeur
  • ALO (deeltijd) Fontys sporthogeschool, Tilburg
  • Lifecoach
Maak hier een afspraak