Coach Cees

Even voorstellen: Ik ben coach Cees

Eigenschappen: Levenservaring, Toekomstgericht, Resultaatgericht, Goed gezelschap.

Onderwijservaring: 30 werkzaam als coach voor docenten en managers in alle schakeringen van het onderwijs. Enkele jaren ervaring als docent bij een particuliere beroepsopleiding.

Doelgroep: 50-plus docenten en 50-plus managers.

Specialisaties: 50-plussers (weer) echt in hun kracht zetten; persoonlijk leiderschap.

Ieder mens heeft het recht om met inzet van alle talenten met plezier te werken en vitaal en vrolijk met pensioen te gaan.

Bij mij kun je terecht voor:

  • Ouder worden en vitaal blijven
  • Ouder worden en burn out voorblijven
  • Ouder worden en jouw groeiende kwaliteiten benutten. Jouw groeiende kwaliteiten hebben te maken met jouw groeiende wijsheid bijvoorbeeld: relativeren, het zien van verbanden, omgaan met de omgeving, gevoel voor kwaliteit, service, veiligheid, beoordelingsvermogen, coachen en begeleiden
  • Ouder worden en omgaan met stress
  • Voorbereiden op het pensioen


Werkwijze:

Wij houden een vrijblijvende kennismakingsgesprek en stemmen dan zorgvuldig af wat jouw vraag is en wat ik jou daarop kan bieden. Meestal komt dat er op neer dat wij jouw (bestaande en groeiende) kwaliteiten en kernkwaliteiten benoemen en de kwadranten uitwerken. Een prima instrument voor coaching en zelfcoaching.

Daarna zoeken we naar jouw bezieling en passie en brengen jouw waarden in beeld. Dan benoemen we jouw STER-rol; de rol die jij speelt als je alles mag inzetten wat wij gevonden hebben. Wij drukken dat uit in een beeld of metafoor; mijn eigen STER-rol is: ik ben “Reisgezel en dat speciaal voor 50-plussers”. Als jij jouw STER-rol volledig mag spelen zet jij al jouw kwaliteiten, ervaring, energie en waarden in zodat jij de sterren van de hemel speelt.

Je zult beter functioneren en met veel plezier aan het werk zijn. Het zal natuurlijk nooit honderd procent lukken maar je kunt wel zoeken naar het hoogst haalbare; dat lijkt mij een heel uitdagend toekomstbeeld.


Testimonials:

Op aanvraag.


Mijn opleidingen & certificeringen:

  • 30 jaar ervaring als loopbaancoach en trainer
  • 30 jaar ervaring in het coachen van onderwijsgevenden en onderwijsmanagers
  • Enkele jaren ervaring in het particuliere onderwijs
  • Ingeschreven bij NOLOC
Maak hier een afspraak